Gör som andra nöjda kunder – välj Hyrexperten som leverantör till ditt evenemang.

Välkommen att kontakta oss på bokning@hyrexperten.se

Referenser om Hyrexperten

Hyrexperten i samarbete med Mitföretag turnen

På våren och hösten sköter Hyrexperten logistiken på Mittföretag turnen. Så här säger de om vår service.

Hyrexperten kör Sveriges vassaste småföretagarturné!
Varje år beger sig Mitt Företag ut på turné i 16 svenska städer för att hjälpa småföretagare att växa. Hyrexpertens uppdrag är att förflytta hela evenemanget med alla dess beståndsdelar mellan alla städer.
“Stora transportföretag i alla ära, men vi på Mitt Företag har många och ganska speciella önskemål där vi får en hundraprocentig uppställning från Hyrexperten. Det handlar inte bara om att transportera en massa saker från en adress till en annan. Emellanåt får vi t ex hjälp att önska våra deltagare välkomna i entrén på ett sätt som deltagarna t om har kommenterat positivt i våra utvärderingar efter evenemangen. Hyrexperten är en sympatisk, problemlösande och hårt arbetande partner till oss som vi skulle ha svårt att klara oss utan.”
Ola Bergfeldt VD
Growin AB med småföretagarkonceptet Mitt Företag

Karin & Anders valde bröllopspaket från Hyrexperten

Karin och Anders valde Hyrexperten som leverantör för deras bröllop i somras.

Vi kan varmt rekommendera Hyrexperten! Trevlig och lättsam personal med hög servicekänsla, tältpaket som höll såväl regn, åska och blixtrar som mygg ute från vårt trädgårdsbröllop och allt till ett riktigt bra pris!

Karin & Anders Hjalmarsson

PROMENS hyr av Hyrexperten

PROMENS i Lidköping hyr partytält, bänkset mm från Hyrexperten för deras personalfest och så här säger de om vår Service.

“Ni var lätta att få kontakt med, ni var trevliga och engagerade och höll en uppgjord plan till punkt och pricka! Inte det minsta bekymmer för vår del-allt flöt helt suveränt! Grejerna kom när de skulle komma och på morgonen efter var allt borta. Inte en pappersbit fanns kvar. Det var bara lite slitage på gräsmattan som visade att vi haft den bäste personalfesten på mycket länge. Prisvärt var det också! Så jag kan varmt rekommendera Hyrexperten, ni är vårt självklara val även nästa gång det drar ihop sig till fest”

Kjell Gustafsson HR Manager PROMENS

Lidköpings Kommun hyr partytält hos Hyrexperten

Lidköpings Kommun hyr partytält av Hyrexperten. Så här säger de om Hyrexpertens service:

“Folkhälsorådet har tillsammans med flera samarbetsparter hyrt tält hos Hyrexperten under flera tillfällen i samband med Event runt torget.  Allt såsom tältkvalitet, tider för uppsättning och nedtagning har fungerat väl.

Hyrexperten har också varit lätta att samarbeta med.”

Hälsningar Elisabeth för Folkhälsorådet i Lidköping

IKEA i Örebro hyr partytält av Hyrexperten

IKEA i Örebro använder Hyrexperten som leverantör av partytält. Så här säger de om Hyrexpertens service:

“Mycket trevligt och bra service. Allt fungerade helt fantastiskt, helt efter våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera Hyrexperten!”

Stefan Fredriksson IKEA Örebro

Lidköpings Kultur- och Porslinsfestival om Hyrexperten

Varje år anordnas Lidköpings Kultur- och Porslinsfestival i Lidköping. Festivalen använder partytält och bänkset från Hyrexperten. Så här säger arrangörerna om Hyrexperten:

“Hyrexperten har en god service från bokning till genomförande. Trevliga och flexibla”.